top of page
Liesje Brockley Photograph_9070.jpg

Investing in yourself is the best investment. It will not only improve your life, it will also improve the lives of all those around you.

1-1 Coaching

Ben jij iemand dat het beste leert wanneer je 1 op 1 met iemand samen zit? Dat we alles op jouw eigen tempo kunnen bekijken en dat je meteen al jouw vragen kan stellen? Dan is de 1-1 coaching iets voor jou.

Er zijn verschillende mogelijkheden. Kies wat voor jou het meest geschikt is. Ben je daar niet zeker van? Neem dan gerust contact met mij op via het contactformulier, en we bekijken samen wat voor jou de beste fit is.

Borrow my Brain - Uurtje Factuurtje

Heb jij hele specifieke vragen of loop je ergens vast en wil jij graag toegang tot mijn kennis en ervaring? Wil je bepaalde ideeën bespreken, of brainstormen samen? Dat kan! Dan is dit de juiste optie voor jou! Je kan ervoor kiezen om mij per uur te boeken als jouw coach. Kies zelf welke onderwerpen besproken worden, en stel al jouw vragen! Deze coaching gebeurd online via Zoom.

€195 excl. btw/uur

2

IPS Business Coaching

Wil jij leren wat IPS is, wat het inhoudt en hoe jij dit kan gaan toepassen? Wil je mij een hele dag voor jou alleen? Ook dat kan! Op een hele dag kan ik jou mijn 'business in a box' geven, en kunnen we alles bespreken, beoordelen, fine-tunen wat jouw hartje begeert! Ik leg jou haarfijn uit hoe jij jouw onderneming kan starten, of ombouwen naar een gezonde en winstgevende business. Een businessmindset jump-start, leer de kneepjes van het IPS vak, leer de Do's en de Don'ts in het verkopen, krijg inzicht hoe jij je prijs moet bepalen, en hoe jij klanten gaat aantrekken, welke workflow ik aanhoudt,... Eigenlijk? Alles wat ik op al die jaren aan kennis vergaard heb! Hiervoor kan je tot bij mij in de studio komen. Maar heb je liever dat ik tot bij jou kom, dan kan dat ook! (Kilometervergoeding niet inbegrepen.)

€1500 excl. btw

3

Boudoir Poseertechnieken & klanten aansturen

Heb jij meer nood aan de praktische kant van het fotograferen, en wil jij doodgraag leren hoe jij jouw klanten kan aansturen en zo flatterend mogelijk op foto kan zetten? Dan is de praktijkles met model iets voor jou. Leer opnieuw de Do's en de Don'ts waar je moet op letten vooraleer je de foto maakt, wat een pose goed of slecht maakt, krijg inzicht in hoe ik oneindig veel variatie krijg in mijn galerijen, en ZO veel meer! Op een drietal uren maak ik van jou een echte Posing King of Queen! Wil jij liever zelf een model voorzien, dan kan dat zeker ook. Voor deze coaching komen we ook samen. Ofwel bij jou, ofwel bij mij. (Kilometervergoeding niet inbegrepen.)

€585 excl. btw

Je hoeft mij niet te geloven...

Lees hieronder wat mijn coachees vertellen, en wat deze coaching hun business gebracht heeft.

Lisa Helsen - Boudoir by Lisa

"Wanneer ik besliste om de

focus in mijn fotografiezaak te verleggen naar boudoir was een coaching volgen bij Ilke meteen prioriteit. Haar kennis over boudoir, IPS & business in het algemeen is groot en ze deelt alles met minstens even veel enthousiasme. Boudoir is sindsdien mijn grootste bron van inkomen & de IPS loopt vlotter dan ooit verwacht. Dit was een enorm struikelblok, maar dankzij Ilke haar geheimen is het eerder een tweede natuur geworden."

Ilona van Ingen - Ivi Fotografie

"Ik heb meerdere uren coaching gehad van Ilke en heb nu een goed inkomen via boudoir. Mijn omzet is 4 keer zoveel geworden. Zonder de coaching van Ilke, was het level van mijn bedrijf nu niet zo hoog. Daarnaast heb ik nu veel meer plezier in mijn werk, omdat ik iedereen (inclusief mezelf) de aandacht kan geven die nodig is."

Tine v.d. Bogerd - Boudoir by Tine

"Ilke is een fantastische businessvrouw die weet waar ze mee bezig is. Zonder haar zou ik niet staan waar ik vandaag sta. Niks is teveel gevraagd en geheimen kent ze ook niet. Ze legt alles op een heel erg duidelijke manier uit tot ze zeker weet dat je het begrijpt en dat je weet hoe je je business moet aanpakken. Ik raad Ilke bij iedereen aan omdat ik me niemand anders kan bedenken die coachings beter zou kunnen doen!! Dikke, dikke, dikke aanrader!!!"

Esmé Tromp Photography

"Dankzij jouw goede coaching heb ik nu een gezond winstgevend bedrijf èn volgeboekt voor 2022 met een wachtlijst van meer dan 50 mensen voor 2023! (yey!!)"

Niki Verding - Ad Astra Fotoatelier

"Na iedere coaching bij Ilke zat

ik steeds weer vol nieuwe energie,

duidelijke doelen, maar vooral ook gerichte stappen die ik moest zetten. Ilke is niet alleen een top boudoirfotografe maar weet echt van aanpakken als businesscoach. Sindsdien gaat het met mijn bedrijf (en vooral ook zelfvertrouwen als fotografe) in stijgende lijn! Een absolute aanrader als je je business wilt opschalen!"

Samantha - Avila Lama Boudoir

"Ik ben superenthousiast, we zijn nu een maandje verder en ik heb al 5 kennismakingen op de planning staan. Echt nogmaals SUPER bedankt voor je coaching. Ik heb er echt MEGA veel aan gehad!"

marmeren

Let's Work Together

Je bent klaar om de touwtjes van je fotografiebusiness in handen te nemen, maar weet je niet goed wat de juiste fit is voor jou? Of wil je misschien nog iets anders? Vragen staat vrij! Ik luister graag naar wat je nodig hebt. Contacteer me gerust via het contactformulier, of boek jouw vrijblijvende intake-call in!
 

bottom of page